Parring

Parring

søndag den 14. juni 2015

Mad er andet end mors mælkebar....

Nøj hvor er Trillingerne ved at være skønne. De tumler og leger når de er vågne og de er begyndt at komme rigtig fint rundt i kassen. De har alle været en tur oppe og gå på den gyngende plade og det tog de i stiv pote. Sække puden syntes de også er fin og balancepuden elsker de - og den sover de ofte på.

De spiser 3 gange dagligt nu og det er fint for jeg syntes egentlig at vi skal se om vi kan få dem lidt ud af Pasta's mælkebar - mest for at kunne styre deres vægt lidt når de kun er tre. De bliver håbløst tykke :-) Meeen mor Pasta er ligeglad hun fodre dem alligevel som det passer hende for hun ELSKER dem alle tre så de skal helst ligge hos hende - det er altså lidt sødt :-)

De er begyndt at høre lyd CD'er og de får lidt forskelligt legetøj at lege med i løbet af ugen. De er så søde og meget charmerende må vi sige. Vi har lokket lidt med hvalpekøberne fra de øvrige kuld, så de har været inde og nusse lidt med dem så de møder lidt forskellige mennesker. Når der kun er tre og kun 2 hvalpekøbere så er vi nødtil at lokke andre til at nusse og kysse lidt på dem så de møder mange forskellige mennesker.

Det er dejligt at det er muligt :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar