Parring

Parring

mandag den 6. juli 2015

DNA test hos dyrlægen....

I dag har hvalpene været en tur hos dyrlægen for at blive chippet og DNA testet. Jeg har godt nok gruet for hvordan det skulle gå at tage blod prøve på sådan nogle små størrelser men min gru blev gjort til skamme.
Gitte og Marianne på Vrønding dyreklinik var super dygtige til det. Vi startede med at chippe alle hvalpene.
Herefter tog vi Turner på bordet, gav ham en elastik om forbenet, stak en "slikkepind" i munden på ham med A/D som de bare elsker. Marianne barberede hans forben, Gitte holdt forbenet og så stak Marianne kanylen i ham, det sidste syntes han ikke om - men Marianne ramte rigtig første gang så han slappede lynhurtigt af og lod sig igen fodre mens blodet løb i glasset. Inden vi trak kanylen ud igen ja så sad han og logrede på bordet og guffede A/D i sig. Herligt.

Tony og Tweed var SÅ eksemplariske. De sagde ikke en lyd og sad helt roligt på bordet og fik tappet blod mens de guffede A/D i sig - jow jow det var skisme let.

De sagde i øvrigt heller intet til at blive chippet, jeg syntes nu også at Marianne er vildt dygtig til at chippe dem uden at de syntes det er træls.

Da vi vendte hjem lod jeg dem blive i bilen, gjorde rent i hele deres inde boks og skiftede tæpper og legetøj. Lukkede de sidste 4 hvalpe fra C og R kuldet ind i Trillingernes boks, for nu er det nemlig tid til endnu et miljø skifte.

Rengøring af vores normale hvalpe boks. Alt blev skuret og skruppet og så nye tæpper og legesager - så var Trillingerne klar til at komme i nye omgivelser.

De susede straks rundt og tjekkede alle de nye lege sager. Sansegyngen, hundekurven, røret, lastbil skærmen, blik pladen, tøj dyrene, soppe bassinet og så naturligvis omgivelserne. De er så fine nysgerrige og modige - jeg er SÅ vild med dem - de er herlige !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar